Drejens Affaldsopsamling 2019

Børnene var med til at holde Drejens Boligby ren for affald

Affaldsopsamling Drejens 2019 slog rekord med deltagere og mange  børn, som samlede skrald i boligbyens grønne områder i frisk blæst og strålende sol.
 

Masser af børn var i gang, da beboerne i Drejens Boligby for syvende år i træk gik i det grønne for at opsamle plast, dåser, flasker, papir, poser og andet affald, som ligger og forurener det naturskønne boligområde i Kolding nordøst mellem de to fjorde.  
 

Affaldsopsamling 2019 på Drejens slog rekord, hvad angår antal deltagere, nemlig 45 i alt heraf næsten 20 børn. I år var der satset netop på deltagelse af de yngste årgange, idet der var indkøbt ekstra mange haps-redskaber i børnestørrelse samt gule veste i størrelse extra small - og de kom alle i brug.
 

På trods af seks forudgående års indsatser for at samle skrald i boligbyens grønne fællesområder er der stadig noget at komme efter. I alt 15 sække med affald blev kørt bort. Blandt de indsamlede effekter var også: 1 plastkælk, en halv træpalle, en sprængt postkasse, masser af dåser og flasker, mange meter plastrør og meget andet.
 

Der var højt humør, frisk blæst og strålende solskin, og deltagerne nød foruden det gode selskab også wienerbrød og boller fra Lagkagehuset og juice og vand fra Spar Nr. Bjert.
 

Affaldsopsamling Drejens blev gennemført første gang i 2012 og har fundet sted hvert år i marts eller april lige siden. I de senere år ligger affaldsdagen i Drejens Boligby på samme dag som den landsomfattende afffaldsindsamling, som ledes af Danmarks Naturfredningsforening, som også leverer sække til Drejens-arrangementet.
 

 

Tekst og fotos af Nils Ulrik Pedersen – 31. marts 2019

ADRESSE

Drejens Boligby

CVR-nummer 33097131

c/o Advokatfirmaet Szocska A/S
Strandvejen 8
6000 Kolding

info@szocska.dk

FAQ

© Drejens Boligby 2018 - Annette Castberg